Sunday, December 12, 2010

Facebook Juga

Hari ni gua kena slow down sikit ibadah fesbuk. Bukan sebab sibuk dengan hal² keduniaan seperti berjinggo dengan makwe, mandi di tasik bersuhu ABC kedai Kak Jah ataupun ibadah tidur yang tak kenal penghujung. Tapi sebab abah gua online. Ya. Abah gua. Bukan main², abah gua brader!

Cilakak betul. buleh tahan aktif abah gua dekat fesbuk hari ni. Ntah kutu mana yang ajar abah gua bergiat aktif difesbuk ni. Gua online saja terus kena tegur. Berdebar lain macam sungguh sembang dengan abah gua secara atas talian ni. Soalan² yang ditanya pula buleh tahan 'killer' mengalahkan soalan pendidikan islam SPM.

Natijah dia, gua tak berapa buleh nak aktif sangat. Silap komen atau like kan tak pasal² kena hentak dengan abah gua pula. keh keh keh! Gua harap benar esok abah gua sibuk. kah kah kah!

7 comments:

Nuts@Kacc said...

yesss!ubat penyakit pesbuk telah ditemui..sesiapa yg nk mengurangkan ketagihan pesbuk,sila add ibu/bapa anda di dlm list friend anda..
hehehe

h a n i e said...

wa syak lepas ni lu kena resign jd ahli penge-like bersekutu..kahkahkah

afendi ariff said...

astgharfirullahhalazim....

alif-mikail said...

Hahhahaha.. aduh.. kejang perut koi..

BudAk hijAu said...

blog wa dh bersarang sb mak wa jumpa.harap2 skrg die dh xingt link blog wa...hahaha

afendi ariff said...

cilaka....lu betul2 dah terjebak ngan fb gua syak...
heh!

@tune® said...

cayalah pakcik!!!