Saturday, December 22, 2012

Mende Lapuk

Lagi 5 6 hari masuk tahun baru 2013, secara amnya last gua kemaskini blog bulan 5, sekarang dah bulan 12. cantek... memang cantek... nampak tak dia punya perangai celaka? Cerita dia bukan gua malas, tapi gua sibuk sikit. Sibuk main tuiter dengan pesbuk. Gua syak gua dah kena pengaruh dengan iluminati juga ni.

Sekarang gua dekat negara Najib Razak, Kera jaan punya pasal gua kena balik kampung. haa.. nampak tak dia punya celaka tu. Bukan gua celaka, tapi sistem pembaharuan passport dari luar negara mengambil masa 3 bulan yang celaka.

Gua nak tulis banyak lagi ni, tapi bagi menghormati tagline blog gua iaitu "hanya rajin menulis di waktu kecederaan" maka gua berhenti di sini dulu. Ya, gua tengah cedera sikit ni, cedera jenis cedera sakit kepala. Lain macam sakit kepala dia. Lu orang pernah kena sakit kepala yang jenis sakit kepala bila sujud atau rukuk time sembahyang tu, rasa macam otak jatuh atas sejadah. Aaaahh.. susah pula gua nak 'explain'. Tulis panjang panjang kalu bukan lu orang paham. ye dak?

4 comments:

Fadh said...

hidup lg...ingatkan arwah dh hehehe

hanie said...

tahniah lah sebab masih ingat paswed belog.

kakaka

k.e.r.i. said...

Lah, lebai ada blog rupanyaaaaaaa.

foxychain said...

Seperti kepala ingin selalu ke punca graviti. Saya tahu rasa tu