Saturday, December 29, 2012

Merry Christmas

Hari tu gua ada tulis status Merry Christmas dekat wall pesbuk gua. Entah mende ni berdosa ke tidak gua tak tahu. Sedang sedang sedap gua tengok kutu yang like status, tiba tiba ada satu mesej peribadi datang ke inbox. Dia kabor tak elok ucap meri krismas ni, katanya perayaan orang kapir, ada molek post pasal Gaza ke. 

Gua pun balas "tabligh mana kabor tak elok? Dari duduk buang masa hantau mesej macam ni, baik pergi tabligh budak budak dalam friendlist tu suruh tutup aurat. gua ucap ni setahun sekali belum tentu lagi. Yang dalam pesbok tu dok tayang rambut berkarat, paha selulit 365 hari setahun. Dosa kecik di Mekah nampak dosa besau dinegara najip dibutakan"

***
lepas balas gua tengok profile dia.. cilakak! gua kena block dah ke? kah kah

5 comments:

Ah Zu La said...

kakakaakaka...kena sedebik..

hzrh said...

nak jadi tabligh,hati kena kental. bukannya sikit-sikit nak block orang. tak power betei~

Drama Queen said...

LOL.

foxychain said...

Merry Christmas :p

foxychain said...

Merry Christmas :p