Saturday, October 26, 2013

Kena Sound Part 1.

Ya, Dah lama gua tak kemaskini belog ni. gua memang mengaku, dia jenis king punya lama. 2 hari lepas gua kena sound ke Man Janggut, seorang sahabat baik gua dari Sungai Buloh. Man Janggut ni jenis suka berak, dan mandinya pun lama. Katanya Man Janggut dalam media sosial kepunyaan Yahudi dan menjadi pujaan setiap pelusuk umat "Woi kawan..aku masih peminat no 1 blog kau..bila nak update lagi ni?"  Gua tenang reply. Gua kabor nanti gua kemaskini.

Dia sebenaunya gua bukan malas nak kemaskini, tapi gua menghormati tagline belog gua iaitu ; "menulis hanya waktu kecederaan". Lagipun, dari bulan enam sampai dua tiga hari lepas gua sibuk bercinta dekat waksak. Celaka babi juga waksak ni. Siang malam gua main waksak. Bangun jam 4 5 pagi pun main waksak, padahal tidur sikit punya lambat. Tengah kerja pun waksak, tengah bermain snowboard pun gua waksak. Lain macam dia punya penyakit bercinta dekat waksak ni. kah kah kah! Tapi secelaka celaka gua bercinta dekat waksak pun, gua tak waksak sambil berak woiii!!! apa gila nak waksak sambil berak, tak hormat tahi nak jatuh langsung. Tapi gua tak tahu lah kalu Man Janggut ni main waksak sambil berak. Setahu gua dia suka main paip air jah waktu berak. Dia kalu Man Janggut mari Niu Jilen, macam mana entah dia nak main paip air sebab jamban sini dia pesen takdok paip air. kah kah kah!

9 comments:

Fadh said...

Huh...idup lg.

Ha said...

hoh! ni berapa kurun lagi nk tunggu next entry..

PutriesNoora said...

wahhhh...laju2 klik sambil nebes baca blog ni tau...punya la lama x update...kalau la boleh paksa..dah lama paksa kamu suruh update..hahahaha...

zarnikolai jr said...

Christoper mccandless betei deme ni.

MAVERICK said...

blog ni update lagi rare dari pak najib bagi BR1M

SMART said...

menatam punya lama gua tunggu lu update mau setahun satu

MAVERICK said...

lu kena tahan imigresen negara kiwi ka apa ni

RH said...

Hi, I enjoy reading your site! Is it okay if I contact you through email? Please email me back.

Thanks!

Harry
harry.roger10 gmail.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)