Monday, October 27, 2008

Rumah Terbuka Deepavali Yang Gua Syak Makanan Dari Kategori Melayu

Hari nih gua ada rumah terbuka deepavali weh! Nih pertama kali jemputan rumah terbuka kategori deepavali sampai kat cuping telinga gua! Selalu aidilfitri dengan gong xi fa cai saja. Dari pagi tadi memang gua plan tak melantak pagi² sebab kat scene rumah terbukak nanti gua nak tibai betul punya level rumah terbuka. licik tak? Gua ingat pekena makan sampai kenyang 2 hari cantik juga tuh. Gua syak kalau tuan rumah baca entry gua ni mau tutup pintu pagar ptg nanti. Silap² taruk nota kecil tertulis " kami bercuti ke eropah 2 minggu ".

hoi Santhanam! bila lu nak buat rumah terbuka ni?

14 comments:

mrblind said...

nanti makan maruku ingat-ingat kat gua selalu..

Qaseh.Darwisy said...

hhahaa..mesti banyak kari..hishhh..

@tune® said...

kenape lu syak makanan dari kategori melayu?

xbaik syak wasangka...

rahimin idris said...

woi, bawa daun pisang sekali!

DarabDua said...

mrblind,
jgn kata maruku. makan kari kepala ikan pon gua ingat kt lu

Qaseh.Darwisy,
itu cantik jugak.
mau gua tapau 2 3 bekas.

@tune®,
gua syak saja.
heh!

rahimin idris,
itu pasti.
tp apahal member gua cadang bwk batang pisang skali nih? pelik benar tuh.

farhanaLicious said...

kalo umah terbuka melayu, org pakai baju melayu. ni umah terbuka deepavali, lu pakai kurta ke?

DarabDua said...

hah! ini yang gua tengah pening.
susah2 gua pakai mende yang tepek kat dahi tuh saja. ok apa.
haha~

azlin hashim said...

salam singgah ya..

sultan said...

aku plak syak tuan umah tu tampal gambo ko yg dah ditanda pangkah kat depan umah dia. haha...

cherrybomb said...

rumah terbuka dkat mana darab dua?kalau kamu ke rumah saya tadi napok gayonyo malu malu sket kes ramai gadis.hahaha

Daddy Cool said...

Bro...salam ziarah...lu punya blog manyak sempoi la!

hanis said...

best weh g open house depavali...
koi suke makan
vadai
tosei
capati
maruku
ideli
ermmm
pe lagi ek...
sedap... sedap weh

DarabDua said...

azlin hashim,
trimas sudi datang!

sultan,
itu tragis sangat. haha~

cherry bomb,
rumah terbuka mana lg. rumah terbuka yg gua malu2 nk tuba makanan.
haha~

daddy cool,
salam jugak! trimas krn sudi nyiggah.

hanis,
hah! btul tuh sedap. tp yang gua pegi ni versi lain sedikit.

tasikmerah said...

weh... hindraf tak jemput ke hah?



:)