Friday, January 9, 2009

2 3 menjak ni gua jadi tak berapa nak kenal rumah dah.

Melaka -> Kolumpo -> Cameron highland -> Kolumpo -> Melaka -> Batu Pahat -> Johor Bharu -> Melaka -> Kolumpo -> Kota Bharu

cilakak! calon yang nak bertanding kat kole terengganu pon tak sibuk macam gua.

kepada gadis² sahaja:
senang² kontek la gua menerusi sistem pesanan ringkas. Nak sedap lagi telepon!

30 comments:

makcik rokiah said...

meh no hang..

kasik tepek kat pintu toilet bus stand jln duta...

sure deret2 kasik text..

oowh.. jgn lupe tulis..
'JEJAKA KESEPIAN'..hak3..

Ojie said...

jejaka kesepian, meh lu punya nombor..muahahahahahaha

cikhajar said...

bak no bak no...:))

this.is.not.me said...

incik darabdua..ape kata anda buat iklan 'ON SEPI' dan hantar ke nombor hansep anda??
meh nombor tepon awam berdekatan anda..ahaha~


ps:mau nangis calon bertanding menilai tahap kesibukan anda berbanding beliau..xD

k.e.r.i. said...

gila ramai gegadis minat lu bro.

huhu.

sape kate calon tu tak bizi, abis satu k.t dia round.

Fadh said...

amende laa lu nie bro...nak jadi jantan kabaret ker?

joE said...

nga...nga...nga....
ini ke keje lu kat blog???
nga...nga...nga....
hambik ni no tepon gua..
012-3456789
(gua gadis beb)

BudAk hijAu said...

gila bz..makan angin kew bang..ikot!!wakakaka..

bak mai no tengok...

cikin said...

oit bro, lu dtg kolumpo tak roger gua pun. kata nk pegi buat lawatan sambil belajar ke menara kl? hahahah

Ahmad Azrin Aziz said...

ceh, mahathir pun jeles kalau macam nih..

darkk25 said...

lak..asal tak bagtau singgah melaka..
buleh balanje..

FarhanaLicious said...

bila nak singgah semayang kat umah gua ni? gua ada kat umah sampai isnin ni je.

tasikmerah said...

err... gua ni gades kan?

hahaha...


:p

Nuts@Kacc said...

mehh mehh no ko...

aku terasa mcm ringan je jaris2 manis ni nk sms jejaka kesepian ni...hahahha

o-y-e-t-t said...

lu marathon eco challenge keliling malaya ka bai??

hanis said...

kekeke
ko dah terkene penyakit kaum nomad

paiseh said...

gilak kaya...!!
banyak nye umah lu....

alif-mikail said...

koi syak aok kena perambat ni!

lepas ni nak lari indo pulak ke?

ongkos pak... ongkos..!

KARKADEWA said...

lu marathon sau mesia ke weyh...??

sultan said...

entri utk awek2 je ke ni...

ah... sy bantah yg arif...

Hidemichimomotani said...

aku faham perasaan lu biler outstation ni...tido mesti dlm ekon!

macha_sezs said...

perak takde pon. kalau tak sure kasik lu gune tol free..

amirahsyuhada said...

Perhhh patut tak tulis blog, rindu giler saya kat blog ni.

one love said...

wuyo!

gila dasat busy!
ke buat2 busy?

hahaha

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

lu ni dah mcm yb tgh kempen plak bro..

@t00neY r00neY® said...

set!!
nnt kite sms...

gua sms orang lain..

lu pon sms oranglain...

**cukupkan xblk sebulan..ala2 backpacking nnt

bokbon said...

bizi weh lu, apa pasal?

mrblind said...

macam israel dah lu..hahaha

DarabDua said...

makcik rokiah,
peh! lu jgn main2 weh!

ojie,
gua tak sepi.
gua risau gadis2 je yang sepi.

cikhajar,
hah! kan gua kasi.

this is not me,
peh! kan gua sibuk lain macam. sapa nk handle blog pulak?

keri,
gua harap true ramai.
tp gua lagi bz dari calon!

fadh,
hah! jgn dengki weh!

joe,
aah.. pandai lu bedooh gua!

budak hijau,
gua kerja,
kerja menyibuk!

cikin,
gua jejak kolumpo kjap sgt.
toksah kata nak pegi. nak jenguk menara kl ikut tingkap pon tak sempat

ahmad azrin,
gua syak macam tuh jugak!

darkk,
hah!
lenkali gua roger!

tasik,
boleh la.
haha~

nuts,
haa.. cuntek!
msg gua weh!

oyek,
kali ni gua memandu weh!

paiseh,
sume tuh bukan umah gua skang ni!

alif mikail,
oi! koi bukan kena perambat.
bukan jugak join tabligh!

karkadewa,
sikit2 la.

sultan,
lu jgn dengki weh!
gua mmg berat sebelah sikit.

hidemichi,
tepat! lu memang bijak!

macha,
kan gua smpi perak gua roger lu

amira,
nih gua nk tulis kejap lg.

one love,
buat2 la gua syak!

aku pentoi,
ada la sikit2.
lu nak join gua dak?

atooney,
peh! menangkap jugak idea lu ni.

bokbon,
skali skala nak jugak gua bizi.

mrblind,
peh! ganas benar lu ni

Anonymous said...

Online world and international news, british online service.