Tuesday, January 13, 2009

Gua Takda Beretta, Revolver, AK-47. Aaahhh.. Lastik Pun Gua Takda. Apa Cerit Ni?

Nih blog gua jumpa 2 3 hari lepas. Tapi pagi ni baru gua berkesempatan baca. Dia tulis bahasa omputih. Tapi nasib baik lenggok bahasa dia runcit². Buleh jugak gua paham. Memang gua tak berkenan weh dengan orang yang menulis ni. Ntah pemikiran apa yang dia bawa. Nak celen Ayah Pin la tuh. Takpun nak sekutu dengan Cikgu Kahar.

Agak² lu setuju dak dengan pemikiran dia? Setuju kalu, buleh le join persekutuan musibat tu. Tapi kalu gua jumpa lu memang gua Ong Bak sampai bersepai tulang rusuk. Nak tragis lagi sampai terberak ikut mulut! heh!

kelik le sini


24 comments:

antusabun said...

a lu punya ganas. Terberak ikut mulut.. Gua akan join lu ong bak skali. Takat-takat bersepai gigi pastu gua tanam tinggal kepala je. Pastu gua rejam

joE said...

ini blog suda gua curi2 baca time bos g brekfes pg td..cilakak pnya tuan punya blog...gua hangin aje ngn minah ni...ni la blog yg msk tb3 tu hari...kalo lu sempat bc la, die ade kutuk2 junjungan kite...

tasikmerah said...

pak amed, penjara ISA kosong lagi dak? kasi sumbat la....

one love said...

darabdua,
ini blog copycat adibah amin

this one is under surveillance nih

biar je dulu sbb deme nak cari siapa dia.

ongoing process

Nuts@Kacc said...

TERASA RINGAN JE KAKI AKU NK ONGBAK ORG...

macha_sezs said...

menarik gak kalau dapat tangkap minah/mamat ni..memang best dapat paranawei berjemaah..

Hidemichimomotani said...

Adibah Ahmed ni yg blog masuk berita TV3 tu la konon pakai gambar pempuan melayu. Bila blog tu kene ban, dia tukar dari Adibah Ahmad kepada Adibah Ahmed pulak!

Kali ni bertahan lama, TV3 tolong follow-up!

[[LiL MiSs NotY]] said...

aku baca hok pasal dia buat contradiction2 ayat2 quran tu.pas aku cari tafsir.dia belit,interpret ayat ikut fahaman dia sdiri.stail nok bijok.hishh mmg angin molek.kalu jupo mung tlg ong bak laa..aku buat stail dlm 'FURY' takpo doh.hahaha

[[LiL MiSs NotY]] said...

oops aku panim ni,terpakai akaun mcya.haha

@t00neY r00neY® said...

kalau gua bg taichi sama die..agak² die leh balas ngan yoga x?

FarhanaLicious said...

kali ni kita suruh nas melodi Tv3 terjah dia lak. tengok cane jadi.

paiseh said...

celaka..!
bila lu nak bagi ong bak sama bedebah ni..? gua nak kirim paranawei doblas das..

Fadh said...

kalau lu nak ong bak lu miss call gua...gua pun nak ong bak sama tapi gua punya ong bak...ong bak 2...

hanis said...

mmg nak kene tibai

mrblind said...

tak serik-serik lagi minah celaka ni..

apei budak kampung said...

lahanat punya manusia! mampus lu! saper nak ong bak mangkok seko ni sila sms gua. gua nak join!

KARKADEWA said...

ong bak je bior die rase mkn pakai tiub...!!

Dzulkarnain Mohamad said...

saya nak buat ong bak style siku naik ke kepala lepas tu nak terjah guna dua lutut sahaja.. boleh kan..

Ahmad Azrin Aziz said...

ah, guna penumbuk pun boleh lah..

cikin said...

bro, lu ada lesen GDL tak?
jom sewa lori treller. kita langgar itu minah.

mat mimpi said...

kuang ajaq ni blog ni. ingat b.i aku x power, aku x paham ka.ishkk!

Farra Muneera said...

huihh.. bikin marah aje. buat letak title ISLAM: THE RELIGION OF PEACE tapi sbrnye mengecam Islam? die mmg saja attract muslim to read her blog. memang carik gado dow..

benludin said...

kalau x kuat iman jgn layan blog tehh..bior kan jehh dia sesat sorang2

DarabDua said...

antusabun,
ahah! tuh dh oan bak kelas 5 dh.

joe,
itu la! elok campak lombong je ni!

tasik,
pak amed ngah tido tuh!

one love,
itu le. sama2 kita banteras mende alah ni.

nuts,
gua ni jantung pon jd ringan jugak!

lil miss,
tuh la.. stail bijok kok se.

atooney,
tak buleh gua rasa!

farhana,
dia ni culas! susah nk terjah!

paiseh,
meh join gua! tadahal punya.

fadh,
hah! ong bak 2 kuat jugak tuh!

hanis,
jom kita godam belog dia

mrblind,
selagi tak kena tembak!

apei,
gua tgh on ni!
meh join!

karkadewa,
buleh jugak tuh!

dzul,
kemas dh tuh ong bak lu!

AAA,
penumbuk pon laku jugak!

cikin,
gua takde lesene tuh.
takpa. kita kawtim dengan polis!

mat mimpi,
hah! mmg kuang ajau ni!

farra muneera,
dh carik gadoh dh ni!

benludin,
tuh le. naya orang ni