Thursday, May 28, 2009

Arahan Orang Besau² : Perjumpaan Blogger Bersatu (PBB)

Atas arahan Ketua PBB, gua dengan mulusnya menurut tanpa membantah. Apa gila gua nak bantah suruhan ketua.

______________________________________________

Poll: Perjumpaan Blogger Bersatu [PBB].

1) Di mana pilihan Anda ?
a) Pulau Redang, Terengganu
b) A'Famosa, Melaka
c) Port Dickson / Teluk Kemang
d) Selain diatas (nyatakan jawapan anda)

2) Tarikh dan Masa
a) Sebelum Hari Raya (nyatakan tarikh)
b) Selepas Hari Raya (nyatakan tarikh)
c) Hari Raya (sapa jawab yang ni memang gua sepak)

sila tinggalkan jawapan anda di ruangan komen..gua hanya bertindak tukang post..lain-lain hal seperti kos, tempat tinggal akan di bincangkan kemudian..sekarang, gua nak tengok setinggi mana komitmen lu orang..cakap pung-pang-pung-pang dalam blog tak guna juga..


PERHATIAN: GATHERING INI TERBUKA UNTUK SEMUA..APA GILA GUA NAK PETIK NAMA SORANG-SORANG..HAHAHA..
___________________________________________________________

Gua kopi paste dari belog ketua PBB. Sebarang kemusykilan lu orang buleh rujuk belog beliau kat sini.

18 comments:

farhanaLicious said...

patut lah macam sama je dengan encikbuta. kopipes upenye. cess

macha_sezs said...

hahaha
kau sama femes dengan ketua PBB. tu sebab lu kena arahan tu..

aku yang hina ni mana nak kena....

paiseh said...

ketua biro hal ehwal wanita dah ada ke blom?? kalu takde gua nak volunteer.. bulih??

miSz.haNie said...

pehh..buleh bonus 3 bulan kl cenggini gaya menurut perintah nye
hahahaha!!

Fadh said...

tempat: cherating/tioman

tarikh dan masa: 3&4.10.2009

@tune® said...

paiseh..lu mmg gatal la..kalau camtu switch ngan gua la..gua jage hal ehwal lelaki...

DD..gua pon bolintier...oke dok?

hanis said...

nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mrblind said...

ketua PBB hangguk lu..ketua darjah pun gua tak pernah..hahaha

jo said...

peh...
mcm seronok juga gua dgr ni....

HazirahMahadzir said...

bagus!
AJK KECERIAAN yg menurut perintah!
ahaha~

Khaleeqa DK. said...

Gempaknye sudah ku bau!
tetapkan tarikh, maklumkan satu Malaysia. Gua nak ikut!

StingRay said...

hah!...kalau che det follow gathering ni meriah jugak jadinya...


amacam?

apakah said...

huh..
besh jugak gua dengo..
de bbq x??

alif-mikail said...

bukan takat bbq .. babyface pun ada.. ahhaa

Liliyuli said...

nama tajuk PBB pun dengar dah rock dah..

Hidemichi said...

Rujukan Tuan:
PBB/01(U)/11/2009-Selepas Raya.

Rujukan Saya:
PBB/CD/EFGHI/JKLMN/OPQR-STUVWX/YZ

sayanghasni @ yus said...

camner nie..
ketua PBB tak ngaku diri..
saper yang tok ketua nie..
hahhhahhaa..
kalu kena tempat dan masanyer..
nanti kita jumpa le ler..

amirahsyuhada said...

teluk kemang gua vote.