Monday, April 4, 2011

Mission Impossible 3

Setelah 1 tahun 15 hari menjalani kehidupan tanpa memotong rambut, hari ni rambut gua tewas ditangan tukang gunting. Gua berjaya jumpa kedai palem murah dekat Queenstown. Murah tak murah sangat, kalu pergi tengok wayang, lepas dah kalu gua nak payung makwe siap pakej pok kon palem besau dengan air palem sedak. Cilakak! mahal sunggoh!

Tapi apahal pun, buleh tahan bergaya gua rasa bila potong rambut ni. Sipi2 gaya Ethan Hunt dalam Mission Impossible 3 pun ada. Kah Kah Kah! Harap boss gua dapat bagi bonus sempena ibadah potong rambut yang gua kerjakan. heh!

7 comments:

@tune® said...

erm..kalau potong botak lagi jimat kn?

jo said...

rindu pulak gua dekat lu. mbak ezit pun nak pergi jauh gak ni..

h a n i e said...

wa kalau pesen cerita takde bukti ni.. jangan harap la wa nak percaya. heh!

afendi ariff said...

berani kalu upload gambo la...
heh!

FarhanaLicious said...

gunting sendiri le kalo nak murah. takpun mintak bos lu tolong gunting

HazirahMahadzir said...

pesen riak tak tentu hala.

Darab Dua said...

@atune tapi gua tak kacip dgn A.C.A.B. mcm mana nk botak?

@jo meh le melawat gua. amcam?

@hanie aaahh.. bubuh gambau kalu jd mcm majalah mangga online pula gua rasa. kah kah kah!

@afandi ni bukan mangga online woii. keh keh keh!

@farhana gunting sendiri kalu tak ethan hunt le.

@hzh gua nak kabor saja. keh keh keh!