Thursday, July 28, 2011

Serius

Gua mula berkira kira memikirkan masa depan secara serius. mencari sebiji rumah dan seorang orang rumah contohnya. Dah umur umur macam gua ni rasanya hidup tak berapa buleh main main dah. Banyak main kalu, balik kampung nanti ramai jiran yang mengata. Biasalah, melayu dengan mengata ni dia dah macam isi dengan kuku dah. haih!

13 comments:

apei said...

gua ada berkira-kira nak duduk kat queenstown. Ada rumah sewa kat area2 kejiranan lu?

hanie said...

rilek la woi. tunggu wa pi sana dulu. nanti lu ade org rumah..x memasal beliau cemburu pulak. hahahaha!

uMi aishah said...

gua setuju. sbb berdasarkn luahan kali ni,gua berpendapat lu dh ade calon wehhh! kasik gua kontrak main kompang bley???

Darab Dua said...

@apei rumah sewa mmg banyak. mari cepat woii.. pengeras utk gua dilupa jangan! ha ha!

@hanie. lu jangan risau woiii.. gua yakin org rumah gua ni jenis fikiran terbuka! kah kah kah@

@ceem ha ha ha! calon gua ni tak reti baca quran lagi ni. ape citer? gua kasi kontrak ustazah dekat lu amcam?

FarhanaLicious said...

Ala, rilek la. lu kan laki. kawin lambat pun makcik makcik tak cakap pape. lain la gua, si gadis ayu. kih kih kih

tasekM said...

umur dh berapa ni..?

:)


.

Jay Harun said...

bagus2...sementara ada byk masa lapang ni cepat2kan la..

Beto Rahman said...

hui lama tak singgah.
dah ckp pasal kawen.biasala makcik2 ni concern terlebih nampak gayanya. nnt dah kawen bising pasal anak pulak.

btw link blog wa dah tukar lah. :p

dobot said...

Selamat untuk segala hasrat kau nanti :)

Darab Dua said...

@parhana gua setuju benar dengan lu! kah kah kah!

@TM, umur gua baru 22 tambah sikit sikit. keh keh keh!

@jay, cilakak lu jay. kan gua menikoh tak dan pula gua nak main snobok.

@beto dah lu tak sudi menyinggoh. tersinggung gua hati gua. ha ha!

@dobot selamat.. selamat! heh!

Beto Rahman said...

singgah la ni..ala..emosi betul la...;p

Darab Dua said...

@beto. ha ha! gua sebulan dua ni memang hati jenis mudah terguris sikit. lu jangan buat main weh! keh keh keh! gua nak belanja like dekat komen lu pun tak buleh. pesen kedekut juga blokspok ni!

uMi aishah said...

main kasar nmpak bro..gua pun masih tercari-cari laksamana sunan weh! cemana mau sign kontrak jadi ustazah kpd org rumah lu?