Friday, October 28, 2011

Bahaya

Teknologi ni sebenarnya merbahaya dan melalaikan. Apatah lagi teknologi yang pesen buleh sambungan internet. Dan bila ada sambungan internet, secara tak langsung dia buleh main tuiter dengan fesbuk.

Tuiter dan fesbuk itu adalah Oksigen di zaman millenium. Tak Login 1 hari kalu, mula jadi kucar kacir dan pucat pucat. haish! Bahaya betei. Mintak jauh gua jadi macam ni. heh!

6 comments:

poyotito's said...

facebook adalah iblis masa kini. dah laa kadang nak dapat satu status pun payah! haha

apei said...

apatah lagi bila facebook sama twitter ada dalam poket saja. Lain macam lalai dia. Dengar kutbah jumaat pun boleh bertwitter. Astagfirullahhhh. Tak kurang jugak yang pesen 3 minggu sekali cek in kat masjid sebagai tanda bagi tau kawan-kawan beliau sedang bersolat jumaat. Astagfirullahalazim..

Liliyuli said...

betul la. hidup rasa tak sempurna kalu x login facebook..

foxychain said...

First entry by safari? Yeay!

@tune® said...

choooiii...
gua xde acc fesbuk ngan tuit tuh...

tp muka buke hari2 gua log in...

lagho la!

cinta saya Bulat said...

setiap perkara ada baik buruknya dan hanya manusia berfikir boleh membedakan diantara yang baik dan yang buruk.