Sunday, December 18, 2011

Fungsi padam

Gua tak jumpa mana seksyen tempat nak delete belog! apa cerit ni? Ke belogsepot ni pesen hakiki? Jenis kalu dah ada tak buleh delete? Nak suruh gua menulis juga la tuh!

Lagi 1 hal, Apa pasal pula entry gua yang bawah ada lokasi? misteri betei! Jenis ada lokasi ni lah buat gua jadi spirit menulis menaik. Gua dengan lokasi memang kacip. Permainan foursquare contohnya

Gua nak balas komen dekat sini ok rasanya.

cik hani gua ok. cuma pengetip kuku tertinggal dekat machangster
2 parhana gua memang seorang yang serius. juga pemalu
3 khaleeqa peh! licik lu. pandai betei main internet
4 foxychain foursquare tetap tersemat dalam hati. ha ha`
5 padh ada gua tuh. lu cari molek molek. dalam senarai sahabat abam poyo contohnya


7 comments:

FarhanaLicious said...

Lu pun nak membawa diri dah ke?

foxychain said...

Jangan delete. Nanti boleh jadi sentimental value di masa akan datang *speak by own experiences* =)

Khaleeqa Idrus said...

Dah membesar zaman teknologi .. apa tak tahu main. Yang mengada nak delete belog ni kenapa? Angin tebiat dah sampai ke?

Darkk said...

Delete tu. Tak payah lah. Nanti senang anak lu nak cari kisah hidup lu in case lu kena turun naik gunung everest ke,

❀aRaBeLLa❀ said...

ade je..nak wa tunjukkan??
pesen ngengada kejap nak aktif belog kejap nak delete blog..

sharamli said...

Eleh. Padahal memang tak nak delete. ha3

Nuts@Kacc said...

haaaaa!...jgnn nak ngengada nk delated bagai...aku baru nk aktif balik ni..