Tuesday, October 14, 2008

Semalam gua jadi auto senyum satu hari

Semalam gua jadi auto senyum satu hari sebab gua dapat tau nama cewek yang dok lalu siang malam depan rumah gua. Dah lama gua dok usha cewek ni. memang solid. nih bukan kategori bibik, nih dah masuk kelas pelakon sinetron tuh. Gua ingat level Ravelina S temat jugak. Tapi dia berat ke Nia Ramadhani sikit. Nama Gilang Kencanasari. Peh! lain macam bunyi.

Gua ingat petang ni dia lalu depan rumah gua, gua nak menayanyi cam ni.
"gilang si paku gilang! gilang!
gilang si rama rama,
pulang mari la pulang, mari la pulang bersama sama"

lu orang syak dia tangkap leleh tak? Osmate gua pon dah ready nak jadi back up singer.


19 comments:

alif-mikail said...

Boleh blah la.. koi rasa hahaha.. ceh!

DarabDua said...

alif-mikail,
nih gua nak syak kes lu jeles nih.
haha~

Ojie said...

HA HA HA..
lu romantik rupa nya..
HA HA Ha..

DarabDua said...

Ojie,
romantik kah gua?
lain macam je gua rasa dia punya romantik ni.
haha~

♥~ir@~♥ said...

sokong alif,,boleh blah,,,hahaha

rahimin idris said...

hahaha cilakak. lu memang banjingan gitoh!

sultan said...

peh... ape la diorg ni. member nk usha awek pun kondem2. sapot la skit...

eh... x kan sorg je cewek yg lalu situ. xde lebih ke. hihi...

biskutrajin said...

die tepuk tgn je kot kat ko..hehehe

bungaditepijalan said...

hehehee.
hati tisu gak rupenya.
slmt mengorat anak org.
:D

DarabDua said...

♥~ir@~♥,
ni sorg lg gua syak jeles.
heh!

rahimin idris,
ramai lalu depan rumah gua tuh. lu nak knal sorg tak?

sultan,
hah! ini macam la. nnt gua setup utk lu satu
haha~

biskutrajin,
suka gua kalau dia buat itu macam.

bungaditepijalan,
gua rock lg nih!

akuyanhashim said...

tu je..
ahaha.
ingat nak cite, lepas nyanyi
cewek tu hadiah kan kasut ke
jelir lidah ke, tak pun hujan turun menderu ke. hampeh je. hahaha
belum buat rupanya. eh dah pindah blog baru. :P

mrblind said...

jiwa kaco lah lu..tgk esok ape cite lu..

btw.jom exchange link..

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

wahhh siap nyanyi agik..bess besss..haha..

.farah. said...

gua syak cewek tu smbung lagu lu tu..

fARHaNALiCiOus said...

wah. dasat la. musti cair la si dia tu. nak lagi bes. guna alat musik sekali. rasanya pilihan lagu tak sesuai. pilih lagu inul.

cherrybomb said...

Tapi dia berat ke Nia Ramadhani sikit.-->>lain mace jah sound ayat nie.huehuehue

eh aku mcm tau jah sapo gilang gemilang tu.haha.ni taraf dian sastro doh ni

poyotito's said...

cilakak!
ni yang gua jadi nak siasat mana lu duduk ni!!

ayat manis sikit woi!

DarabDua said...

akuyanhashim,
lu kena tunggu apa kesudahan gua nnt.
ni br intro gua syak.

mrblind,
boleh tahan dia punya kacau.
okeh! gua dah link king siang laman lu.

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥,
gua syak pon macam best. tp takkan gua nak berbaris pulak kan?
heh!

.farah.,
ini sudah bagus. mmg boleh jadi teman karaoke gua la.

fARHaNALiCiOus,
lu rasa lagu apa yg menangkap sket?

cherrybomb,
heh! ada maksud lain kot.
haha~
knal? sunggoh eh? nih buleh jd pengantara aku ni.

poyotito's,
siasat jgn tak siasat.
lu dtg sini tgk, gua syak lu pon buleh tangkap leleh.
heh!

.::c!kzUrA::. said...

haha..sooo lawak la dis story...