Tuesday, November 4, 2008

hoh! Gua Tak Pasti Kenapa Gua Tiba Tiba Muncul

Salam ya teman² blog di Malaysia. Gw lagi di Yogjakarta ni. Gw di sini baik² ajda. Emangnya kamu di Malaysia gi mana? Pasti baik² kan? Yang pastinya capek bangat liburan gaya backpackers ini.
----------------------------------------------------------------------------------
Cilakak! gua gigil bai tak pegang ini kibod 3 ari. Nih jumpa tenet kat yogja gua rasa nak menangis terharu. Pikir² balik nak gigit kibod pon ada. Kan nanti ada yang gua kena pukul dengan orang pusat kompiter berinternet ni. heh! Tapi gua sebenarnya nak check email saja. Tengok gimana bisnes gua di wilayah berkod +60 nuh. Nih anggap saja gua tersasar. Lari dari konsep idup malam nih. Dah², gua nak pergi liburan ama Dian Sastro wordoyo nih. haha~

27 comments:

Nuts@Kacc said...

..gimana ni pak..baru 3 hari udah gigil tangannya...agak2 klaau udah lebih harinya mau sawan ya...

wakahkahakahka...

ilazz said...

waduh2 gi indon rupanya ngkau. ko melawat sapa bai? kem salam kat inul ekk.

hehehe..

yanhashim said...

buah tangan
untuk saya
jangan lupa lak bro!
cukuplah kalau sekadar
err.
apa apa je lah bro.
macam lah kamu akan baca comment ni

@tune® said...

eleh..dian kunun...kenal pon idak...inikan bau atau ngedate???

dream on inchi...kikiki

Princess Azi said...

curik2 bukak pon sempat update blog lg
hahaha

farhanaLicious said...

wah. gi indon. jangan lupa bawak ole ole. aha~

cherrybomb said...

ciss siap bisa kecek indon dohh..hahaha

o-y-e-t-t said...

kok nya nggak terus ke jakarta?

hanis said...

hikhik....
addicted wa cakap lu...

.farah. said...

lor..g indon rupenye.patot sonyap.

Fadh said...

wargh wargh wargh...dah agak dah mesti masuk blog punyer...tue laa lain kali jgn ckp besar...kalau lu gian sangat beb...xdapat gigit kibod pun...lu jilat jer laa kobod tue...ha ha ha ha

sultan said...

weh... udah rame kagen banget sama lok neh...

rahimin idris said...

woi, tak kena bom ke?

Rajuna said...

apa-apaan nih mas? kok gigil?
emang cewek-cewek di sana keren banget ya?

ya udah..liat tpi aja..lagian pembawa acaranya centil2 banget.


ntar, kirimin salam gw ya mas?!

cikin said...

waduh dong, kasihan banget sama kamu. sabar ya. masa yang lain nanti, jgn lupa bawak keyboard walau di mana kau berada. ekekek..

Dzulkarnain Mohamad said...

satu malaya susah hati mau cari kamo di sana. gambar kamo sudah masuk metro.

tp kamo bukan ke lambok ya mas?

l.i.f.e said...

hahahaha
gigillllllllllllll :))

Ojie said...

HAHAHAHAHAHA..
aku mmg bantai gelak sama kamu..

p/s:gua dh bilang lu mesti buat keje mcm nih punye..

poyotito's said...

hahaha
ni la letup bahasa asing orang kabor..

tasikmerah said...

ashraf sinclair lu jumpa tak?


ha ha.

mrblind said...

gua dah kata..lu dah kena sindrom macam gua..gigil beb 3 hari tak jumpa keyboard..

this.is.not.me said...

muahaha..
ini dipanggil
sindrom bloggingaddictedtahapkedua
a.k.a sawan blog
sekian.

Qaseh.Darwisy said...

hhahaa...ceh..indon rupanya..gigil?hahhaa...

azlin hashim said...

ceh! kata nak pergi, rindu kt blog balik gamaknyer...

suya said...

hihi kem salam ai luv u kat marcell

IdzaRis said...

pak...
kirim telekung satu....
nasik padang 2..
kicen indon 15...

yana said...

cpt2.
update blog.
citer pasal java island pulak. :)