Thursday, November 27, 2008

Tag Zaman Millenium Nih Memang Banyak Pesen Sunggoh

Gua kena tag dengan brader Afred Dunhill beberapa minggu nan lepas jugak la. Tapi nak buat macam mana, gua kena layan scene sibuk 2 3 menjak ni. Gua nak berjinggo ke blog orang lain pon tak berapa nak sempat.

[1] Do you think you're hot?
Gua bukan pesen panas weh! Tapi kalu tala api kat muka gua memang gua jadi auto panas tak tentu hala la

[2]Upload your favourite picture of you!



[3]Why do you like that picture.
Ini kesukaan gua kategori kelautan. Time ni gua terjun menyelamatkan gadis² hampir kelemasan di lautan Andaman. heh! Gua banyak gambau kesukaan sebenaunya, kategori pergunungan, perayaan, kepulauan, aaah.. banyak la senang cerit! Gua nak up semua buleh dak?

[4] When is your last time you ate pizza.
Tak ingat gua bila. Tapi memang beberapa purnama nan lalu jugak. Itu pon gua paw member gua.

[5] The last song you listened to?
Hot.fm ni dok pasang lagu laskar pelangi siang malam apa kes? tapi sedap jugak!

[6] What are you doing right now beside this?
Gua sambil² kira duit nih, cukup ke idak nak beli tiket balik kampung raya haji ni. Pn. Murni memang dah bagi hint kat gua suh balik dari ari tuh lagi.

[7]What name would you prefer beside yours.
Sempena musim haji ni, gua jadi auto prefer nama gua "haji". senang dak? tak sempat nak pegi haji orang dh panggil gua haji. heh!

People I tag.
Gua tak nak tag sapa² weh! kan kalu gua tag orang, dia jadi auto kena jawab lagi 5 soklan. licik dak gua? lu orang pon selamat!

Gua ada lagi 3 tag tengah tunggu gua nuh. Bahaya benar scene mengetag ni. Boleh bawak ke"tag"ihan weh!


14 comments:

mrblind said...

ceh..tag gua lu tak jawab lagi..

.farah. said...

haha millenium sungguh nih

farhanaLicious said...

haha. len kali ade can gua nak tag lu. hahaha!

Nuts@Kacc said...

gua pun ada gak tag yang tersadai lagi...

wahh!bestt ya blehh tiruk mcm tu..kalau aku la yg buat tu kira mmg saja nk kayakan tokey keranda la..hahhaha

cikin said...

lu sama hobi la dgn poyotito's. hobi terjun tiruk berirama. ekekekek..

this.is.not.me said...

bai..jgn lupa tag dri gua ye..siap ade 2 lagi!xD

ps:ala bai..lu up sume pn,kitorang terima seadanye..haha~

o-y-e-t-t said...

lu tiruk tu dah mcm zohan laa pulak...tp sekali imbas mcm labi labi pun ade gak

Rajuna said...

apa lah ertinya blog tanpa tag kan? kan?

af [ R ] ed said...

nape gua rase gambo tu lu fotoshopkan beliau ?

cikhajar said...

alaaaa lawanyerrr gambo tuhhhhh alaaaaaaaaaaaa...

wajib ke buat mende2 tag ni??

DarabDua said...

mrblind,
lu tunggu! dalam q tuh!
haha~

.farah.,
mmg millenium.

farhanalicious,
hoh! bahaya nih.
gua kena sedia mengelat nih!

nuts@kacc,
jawab weh! kan ada org merusuh.
lu tiruk saja! slamat dak lain cerit.

cikin,
gua punya tiruk irama kotemperori timur.

this.is.not.me,
gua ingat.. gua mmg ingat!
haha~

oyek,
cilakak lu!
dengki tuh tak leh nk tiruk

rajuna,
ya. boleh la sikit2.
heh!

afred,
gua potosop.
gambau dia gegar.
itu jadi huduh sikit.

cikhajar,
gambar lawa tapi gua nk terjun tuh seksa.

wajib weh!
kan ada yg merusuh

@tune® said...

abes ebat la elautan tuh?btul ke awek?ke lu la lanun itew?

Princess Azi said...

betol ke gambo lu tu
cm tipu je
wakakakaka

Dzulkarnain Mohamad said...

hahaha..
kau sendri taknak reka lagi sepuluh tag baru ke..hantar kat sapa2..tak la susah nk pikir buat entri. semua org pakat buat jawab tag je. haha