Monday, March 16, 2009

Lu Isap Rokok Kalu Mesti Lu Sentap. Nasib Baik Gua Dengan Rokok Tak Berapa Nak Kacip




Gua jumpa mende video ni di youtube. Spesel gua kasi entry ni kat incik buta, incik oyett dan mana² pihak yang terlibat. heh! Amcam, sentap tak lu orang?

"Mak sentap la nyah.. Camna ni? Mak sentap tau!" Kata seorang maknyah kepada kawanya yang juga seorang maknya! haha~


*pandai juga gua bubuh video dalam belog!



28 comments:

mrblind said...

macam haram video tu..hahaha..

Hidemichimomotani said...

Perghh...naik bulu roma gua beb. Padehal dh tgk sebelum ni!

miSz.haNie said...

nih kl x insaf jgk..
bagi jek kain kapan segulung
hahahaha :P

o-y-e-t-t said...

lu siap..wa carik iklan "BAHASA JIWA BANGSA"..spesel utk lu..

cikin said...

ala.. opis gua block 'tiubkau'. mlm ni gua tgk kat umah. zasssssssss...

antusabun said...

Makin canggih lu skang ye?

FarhanaLicious said...

abah gua pun patut tengok nih

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wa baca tajuk jer dah rasa cam tak nak nengok wakakak (padahal computer sound card rosak wakakak)

hanis said...

yasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Dzulkarnain Mohamad said...

mujur x ada yg bacakan talkin..

paiseh said...

gua dah tengok. memang diskriminasi..!
lagi molek iklan yang nak suap karipap!

cikin said...

hahaha. video tu memang terbaekk. *thumbs up*

macha_sezs said...

aku baru tgk las wik.
memang memberi ancaman la kepada sape2 yg kacip dgn rokok..
silap2 mau ade buat perhimpunan awam weh!

rokok?apekah...lalala~

xfyfax said...

cehh
hisap sudahh!
;D

Ahmad Azrin Aziz said...

sentap tu apa ke benda weh!!

@t00neY r00neY® said...

blind-->>
haram kt lu kan?
kekek

dd-->>
lu insap kejap ke?

cikhajar said...

hahahah bagus btoi iklan ni... kalo tak hensap gak.. mmg kene hadiahkan batu nesan agaknya..

wahh syabbas anda da pandai letak vclip

joE said...

'mari kite pegi menyentap...' kata gua pada rakan gua jika mahu memancing udang harimau di mana2 lokasi kolam yang berdekatan..tu la maksud sentap..

tyruzia_3186 said...

Salam incek darabdua..

Bagus2!Letak lagi video camtu byk2..Pasni nk balik umah nk tyg kt abah..

Dah terasa aura kena lepuk dgn abah aku ni..(^_^)v

iLOVEspeed said...

bak kate pacik aku,

merokok mati, tak merokok pun mati..

LOL!!

tasikmerah said...

tak kan insaf de dak 2 org tu....


.

@LiYaNNuaR said...

jap lagik harus aku suh che'aben aku nengok menda alah nih... wakakaka

antusabun said...

nasib baik gua isap curut jawa

sultan said...

kenapa perokok slalu dipersalahkan. salahkan la kilang rokok...

BudAk hijAu said...

hahahahah....vangang nyer vdeo!!

mat mimpi said...

wow tekejut aku

k.e.r.i. said...

hahaha.

cam mana la ko leh jumpa video ni.

poyotito's said...

hahah cilakak!