Tuesday, April 7, 2009

Gua Baru Perasan, Tajuk 'Entry' Gua Yang Pagi Tadi Lain Macam Dia Punya Bunyi. Apa Hal Ni Weh?

˙ʇıʞıs uɐƃuıɹ ˙sıdıu uıɹʞs sıuǝɾ ıɹɐp ɐıp ʞıɐq qısɐu ˙ıu ɹoʇıuoɯ ƃuısnd ʞɐu ɐnƃ ɐƃnɾ ɹıɔɐʞ ɹɐɔnʞ ˙ɐʎuɥoʇuoɔ ǝʍʞɐɯ ıɹɐp ƃuɐʎ ²ʇɐɹns ıuı ˙ɐɔɐq ʞɐu ʇɐƃuɐs oʇuı ʞɐʇ ɐnƃ ʞ001 psn ɐnƃ ʇɐʞ ʇınp ısɐʞ ʞɐu ɐıp ɹoqɐʞ ʞɐu ɐʎuǝʞ ƃuɐɹo ƃuɐʎ ʞıuoɹʇʞǝlǝ ʇɐɹns ʇɐʞɐʇǝs nlɐʞ ɐnƃ ˙ɐɯıɹǝʇıp ƃuɐʎ ʞıuoɹʇʞǝlǝ ʇɐɹns ɐɔɐq ʞɐu qɐqǝs ɹoʇıuoɯ ƃuısnd ɐuǝʞ nl ɐlıq ɐsɐɹ nl ʞɐʇ ɐʞɐlǝɔ ɯɐɔɐɯ

***
Cilakak! kenapa gua rasa macam monitor skrin nipis ni ada banyak?


23 comments:

Hidemichimomotani said...

Woi...agak2 la nak pekena org...takkan nak suruh gua baca sambil menonggeng pulak! monitor gua besar!

PenagihAyamGoreng said...

peh, mujur aku pakar membace tulisan terbalik. hahah!! apsal jadi camtu..kene virus ke ape....

miSz.haNie said...

ptg2...buat lawak sadis..
aku antor virus jgk blog ko nih kang..
hahahaha

makcik rokiah said...

sentap aku bace..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

nek julin bijik mata membacanya sudahnya terus komen wakakak agak2 lew bro wakakak ada gak yg send virus berjemaah ni kang wakakak

Mamai said...

nie kali kedua aku baca blog terbalik last week from blog friend aku Hasbull......

HazirahMahadzir said...

penampor jugak kang.. =.="

Ahmad Azrin Aziz said...

cikgu gua tak pernah ajar gua baca tulisan terbalik..

bokbon said...

cis..teleng kepala gua nak baca entri lu, gua dalam makmal ni, takkan gua nak pusing monitor plak. haha!

antusabun said...

tulisan macam ni baru gua paham. ala2 tamil sket

@t00neY r00neY® said...

hek eleh..
paling lambat aku bace entry nih wpon paling pendek...

sakit otak wa pepagi weh!

imahgiro said...

huish.. apa kes ni. nak tampor pc ker nak tampor tuan pc??

joE said...

eleh...gua orite je bc...
bak meh bagi gua baca entri terbalik yg panjang siket....
tapi apahal gua mcm nk muntah ni weh?

apei said...

aduh.. mcm mana gua nak baca brader?

tasikmerah said...

boleh dapat senggugut aku ni weh...!


.

poyotito's said...

macam setan akal..!!

alif-mikail said...

ceh! weh! ajor sikit?

BudAk hijAu said...

woiiiiiii....

pening kot aku nk bca...cis!!

kucing kuku hitam said...

adoiii..apa ko merepek tu Hanis?..pening kepala nak translate.hehehehe

amirahsyuhada said...

yer, aku pun tak sanggup baca menonggeng, hahahaah. Memang la lu ni. by the way, mana dapat tulisan menonggeng ni?

cikin said...

adeih.. bertambah la power spek gua kalu camni. huhuhu..

KARKADEWA said...

gua rase nak menyumpah!

mrblind said...

macam cilanat perangai..