Tuesday, April 7, 2009

Tuhan... Senyumkan Aku Di Tiap PagiMu. Sandarkan Aku Pada Tari Warna PelangiMu

Lu pernah tak mengarang sampai 8 perenggan peh tu bila lu tekan punat 'publish post' untuk ditonton oleh rakan², tapi beberapa saat lepas tu 'firefox' lu kabor "The browser could not find the host server pungpang pungpang". Panjang juga dia tulis.

Macam babi! gua dah malas nak tulis balik. Baik gua pergi pekena sarapan pagi!


Ini macam kalu koneksi gua, memang sedap²
melayari le orang kabor
. heh!

16 comments:

imahgiro said...

aku tak penah rasa lagi. nanti kalau aku rasa macam kamu rasa aku kabor ke kamu yek.dah link aku ker belum???

miSz.haNie said...

halahh..
alasan ler tu..
pd hal xde idea nk update..kn..kn..
hahahaha

PenagihAyamGoreng said...

penah juge...tp aku tabah menaip kembali, dan karangan semula itu lebih indah ceritanye dr yg tak berjaya di post...

hanis said...

rilex2
jgn ribut dong!

HazirahMahadzir said...

koneksi??
lu dpt apa BM spm dulu2 wehh??
ahaa

Rabiatul Adawiyah said...

pernah..pernah..
tp kan,jgn tekan publish lagi..lain kali tekan save as draft dulu..at least ada copy.;p

cikin said...

pernah.. lu sabo je la bebanyak. gua syak skang internet pun dah bersekongkol dgn asteruk. asal ujan je problem.

paiseh said...

koneksi... sedap jugak pkataan nih.
bulih la keje ngan DBP pasnih!

WAN said...

pagi tok pagi sangat la..pukul 11 doh kot.huhu (panim)

alif-mikail said...

ah..bohong.. dia auto saved!

lempang karang..

Anonymous said...

ahahahahha...

gua penah jek...

hangin btol kalo cm tuh...

=)

af [ R ] ed said...

len kali lu copy dlu dlm word. baru la kacak.

Dewajiwa said...

dah 4 kali kena. pastu serik dan mula berhati-hati. hehe.

wei tambi, kasi lu punya email. mau invite

joE said...

padan muka lu..!

tasikmerah said...

koneksi tu bukan mencarutkan? hehhehehe...


.

poyotito's said...

peh memang lain macam lu punya tajuk