Tuesday, June 9, 2009

Ini Sebab Gua Dengan Member Gua Kucar Kacir Nak Pergi India Hari Tu. Nasib Baik Sempat Gua Pintas Brader Ni.



Pesen nak seludup binatang tak tentu hala. Masuk Malaysia secara haram jadah tu satu hal dah. Nasib baik 'budok gua' dapat pintas dia dekat India. Sempat juga gua tumbuk tulang rusuk! Bawa² la seludup mende alah lain. Surat khabar lama contohnya. Dapat juga rakyat india yang tak mampu beli surat kabor tu baca secara percuma!

14 comments:

antusabun said...

kiranya lu ni green peace la ye?

Darab Dua said...

antusabun!
hah! dekat² dah tu.
meh menggreen pis sama²

bokbon said...

ceh..ingatkan pegi jumpa kareena kapoor.

jo said...

gua punya bas pun tersidai tepi jalan gak masa gua otw balik kolumpo tu hari..nasib baik cepat je pemandu bas tu pomen. kalo tak gua nak tunjuk je peha tahan brader2...

HazirahMahadzir said...

lu kucar kacir nak pergi india sbb lain wehhh..ingt gua tk tau??
ahahhah~~

John Iverson said...

Aku pn nk bela sekor....

mrblind said...

patutlah penyu kat area gua bnyak dah tak naik..gampit..

@tune® said...

huh
ni jer??
bawak² la rokok ke..
dadah ke..

baru berbaloi-baloi

alif-mikail said...

surat kabor lama mike tak faham la.. ahhaa

k.e.r.i. said...

patut lah penyu kat terengganu semua habis hilang.
patung penyu dekat bulatan pun dia rembat jugak gua syak.

Hidemichi said...

ada borang tak...gua pun nak join green peace..bleh tumbuk rusuk!

The Exquisite Instigator said...

tol2. sian haiwan2 tu kn....

Liliyuli said...

perniagaan berjuta-juta tu..jgn memain kat india sana...hahaha

tasikmerah said...

buat kari ke penyu tu.... :p