Friday, July 3, 2009

Perih Yang Bakalan Terbayau! 4 Pulau, 3 Bandau, 2 Ibu Kota Dan 1 Gunung. Peh! Lain Macam.



Sumpah! debor gua mari lain macam. Rajin kalu buleh jenguk cerit perjalanan gua di kat sini, lu nak klik sini buleh juga. Nak laju lu klik sini. Tapi sini lagi laju dari situ tadi. heh! Tinggal email dekat kotak komen ni. Nanti gua jemput lu secara rasmi. Malu gua nak buka kepada umum. Nanti digodam kucar kacir pula jadinya. Gua tengok budak² sekarang pesen suka godam laman orang tak tentu hala. Pesen nak tunjuk hebat. Yang tak bersunat lagi pun dah huru hara nak godam laman orang. Cilakak betul! Bawak² la mengaji, baca Qirati tu 2 3 'round' ke. Baru tampak lebih intifada. heh!

11 comments:

l0ti f00l garden said...

1st ahak....nk kn tinggalkan email ker...buleh tuntut adiah ek kalo tinggalkan email

macha_sezs said...

crypttex@gmail.com

minggu depan kalau free aku nak ajak kau dinner kat Gelas Besar.

amacam?ade bran?

HazirahMahadzir said...

auww~

macha ajak lu deting!
ahahah~


kalau lu tak invite gua,gua akan murka kepada lu..ada bran nak kasik setiausaha PBB murka?
heheh~

tasikmerah said...

jgn lupa invite gua!

@tune® said...

sile invite ua..jgn malu..hahaha

jo said...

jangan lupa bawak balik ole-ole untuk gua..nanti gua dtg tuntut dekat melaka..haha..

Khaleeqa DK. said...

khaleeqaidrus@yahoo.com

NAK BACAAAA!

mat mimpi said...

ok berikan beg buruk itu! (member aku baru kena attack dgn blog lain)

k.e.r.i. said...

gua pun nak baca!

nuyuljana said...

awekskut_87@yahoo.com.my

aku mau baca juga!

Nuts@Kacc said...

invite la invite la plss...heheh..

cheeky_oap69@yahoo.co.uk